Kategorie

Polityka prywatności:

  1. Administratorem danych osobowych Klientów Sklepu internetowego w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Bartosz Sikora prowadzącego działalność gospodarczą pod firmą Biuro Handlowo-Projektowe z siedzibą we Wrocławiu (53-608), ul. Robotnicza 72F/112, NIP: 924 186 57 81, REGON: 081 226 942.
  2. Administrator oświadcza, że przestrzega zasad ochrony danych osobowych osób korzystających ze strony internetowej oraz wszelkich uregulowań prawnych, które są przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
  3. Sprzedawca przetwarza dane osobowe Klientów niezbędne do prawidłowej realizacji usług dostępnych w sklepie internetowym oraz w celach księgowych tj.:
    a) w celu złożenia zamówienia w Sklepie internetowym,
    b) w celu zawarcia umowy sprzedaży,
    c) w celu wystawienia faktury VAT,
    d) prowadzenia Konta Klienta,
    e) realizacji usługi „Newsletter” (o ile klient wyraził zgodę).
  4. Sprzedawca zbiera, przetwarza i przechowuje następujące dane Klientów:
    a) imię i nazwisko,
    b) nazwa firmy,
    c) adres poczty elektronicznej (e-mail),
    d) numer telefonu,
    e) adres dostawy,
    f) numer identyfikacji podatkowej (NIP).
  5. Sprzedawca oświadcza, iż podanie danych przez Klienta, w wyżej wskazanym zakresie jest całkowicie dobrowolne, i jednocześnie niezbędne do pełnej realizacji przez Sprzedawcę usług świadczonych za pośrednictwem Sklepu internetowego.
  6. Klientowi przysługuje prawo do żądania informacji o treści przechowywanych danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a
    także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia danych. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem e-mail: sklep@dla-przemyslu.pl
  7. Klientowi przysługuje prawo do cofnięcia swojej zgody na otrzymywanie Newsletteru w każdej chwili. W celu rezygnacji należy wysłać e-mail na adres sklep@dla-przemyslu.pl z prośba o usunięcie adresu z bazy Newsletter.
  8. Sklep korzysta z zabezpieczenia SSL, które skutecznie uniemożliwia przechwycenie jakichkolwiek informacji przez osoby trzecie.

Płatność
Płatność
pobranie, przelew bankowy,
online, odroczona płatność
Dostawa
Dostawa
darmowa dla stałych
klientów
Czas realizacji
Czas realizacji
towary dostępny w magazynie
wysyłamy w ciągu 24 h
Magazyn
Magazyn
posiadamy własny magazyn